Patiƫnteninformatie: Symptoomscoreformulier voor thuis

Symptoomscoreformulier voor thuis (Voor 48 uur na de provocatie dag) 1e 2e en 3e lijn

Informatie voor ouders en patiënten

 

Na de voedselprovocatie:

48 uur na afloop van de test vragen wij u contact met ons op te nemen om te bespreken hoe het thuis is gegaan. Hiervoor maken wij een telefonische afspraak.

Wij vragen u om eventueel optredende klachten te noteren op dit formulier (zie hieronder) dat u na de provocatie mee krijgt.

 Als uw kind binnen 48 uur na de provocatie duidelijke klachten krijgt vragen wij u contact op te nemen met de arts/verpleegkundige van het consultatiebureau of anders de huisarts of de huisartsenpost. Deze zal u zo nodig vragen om op consult te komen.

Neem dit ingevulde formulier dan mee.

U kunt ook foto’s nemen of filmen als er zichtbare klachten zijn, zoals zwelling of bulten.

Na de voedselprovocatie houdt u zich nog strikt aan het dieet. Na afloop van de hele provocatietest wordt de uitslag met u besproken. Afhankelijk van de testuitslag wordt hierna het koemelkvrije dieet voortgezet, of wordt koemelk weer gebruikt. U ontvangt hiervoor nadere mondelinge en schriftelijke richtlijnen.

 

Bij twijfel, eventuele reacties thuis, of bij vragen kunt u altijd eerder contact opnemen met de arts/verpleegkundigen op tel nr. … of bel de huisartsenpost of spoedeisende hulp.

 

Datum

Tijdstip

Klachten

Medicatie